Materialtransporter och maskintjäster

14 december, 2018

AKEA valde Östschakt som transportör av material och leverantör av maskintjänster. Entreprenaden omfattar nybyggnation av Royal Designs varulager för E-handel i Nybro. Huvuddelen av leveransen kommer att ske under första halvåret 2019.

Läs mer

Upphandling Borgholm Energi – Entreprenadmaskiner

21 november, 2018

I samband med upphandling av entreprenadmaskiner har Borgholm Energi valt att teckna avtal med med två stycken leverantörer, där vi kom etta. Avtalet omfattar att tillgodose Borgholm Energis behov av transporter och entreprenadmaskiner.

Läs mer

Nya medlemmar

26 september, 2018

Bockara Entreprenad AB, Nygrens Entreprenad AB och Skälleryd Schakt AB har beviljats inträde i Östschakt Ek. Förening. Vi hälsar dom varmt välkomna till oss och ser fram emot ett gott samarbete.

Läs mer

Ny kollega

5 september, 2018

Vi har en fortsatt stark position på marknaden och växer ständigt med nya uppdrag och möjligheter, av den anledningen har vi nu avslutat rekryteringen av produktionschef entreprenadmaskiner till vårt kontor i Kalmar. Vi är mycket glada att hälsa Jimmy Gummesson välkommen till oss på Östschakt. Med sin breda erfarenhet och kunnande kommer han att vara till stor […]

Läs mer

Avfart Oskarshamn

10 augusti, 2018

På grund av problemet med den höga trafikbelastning vid mellersta avfarten i Oskarshamn har vi fått vara delaktiga i ett uppdrag som Svevia ansvarade för. Detta handlade om att förbättra trafiksituationen genom att bygga om avfarten. Omfattningen från vår sida är materialtransporter samt entreprenadmaskiner.

Läs mer

Transportörswebben

18 juni, 2018

Enligt vår strategi gällande digitalisering har vi skapat en transportörswebb på vår hemsida. Här kan alla våra medlemmar logga in och få tillgång till deras administrativa dokument. Detta innebär en stor vinst i våra medlemmars administrativa hantering men också en vinst i vårt miljöarbete.

Läs mer

Bevattningsdamm

17 maj, 2018

Kölby Gård har ingått ett samarbete med Östschakt angående en bevattningsdamm på ca 2,5 hektar. Genomförandet kommer att ske under våren och sommaren 2018.

Läs mer

Ramavtal

17 maj, 2018

NCC Industry AB och NCC Sverige AB har valt att teckna avtal med Östschakt. Avtalet omfattar utförande av transporter av asfalt och ballast samt entreprenadmaskiner.

Läs mer

Materialleveranser

15 maj, 2018

Kanonaden Entreprenad Öst AB valde Östschakt som leverantör av materialleveranser. Entreprenaden omfattar olika fraktioner till Kanonadens projekt; Gång- och cykelväg Mönsterås – Timmernabben.  Huvuddelen av leveransen kommer att ske under maj – sept 2018.

Läs mer

Materialleverans och entreprenadmaskiner

8 maj, 2018

Svevia AB valde Östschakt som leverantör av materialleveranser och entreprenadmaskiner till byggnation av en FA-yta på KSRRs område i Moskogen.

Läs mer